Krimwijk Ontmoet organisatie

Organisatie en doelstellingen
Krimwijk Ontmoet is een burgerinitiatief dat in 2014 ontstaan is ter bevordering van sociale activiteiten in de Krimwijk te Voorschoten. Door het organiseren van laagdrempelige activiteiten wordt bijgedragen aan meer ontmoetingen tussen de krimwijkbewoners. Hierdoor leren de bewoners (jong en oud) elkaar kennen en kan er sociale cohesie ontstaan in de wijk. Ook nieuwe bewoners leren hierdoor sneller medewijkbewoners kennen.
De wijk heeft geen centrale ontmoetplek waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten kunnen doen. De activiteiten zullen dan ook plaats vinden in de buitenruimte.  Het initiatief Krimwijk Ontmoet draait geheel op vrijwilligers uit de wijk en is volop in ontwikkeling.
Wegens een terugloop in vrijwilligers en deelname aan activiteiten, hebben we in 2019 besloten om voorlopig geen nieuwe activiteiten te organiseren. Mocht er in de toekomst weer meer behoefte aan zijn en ook weer meer vrijwilligers, dan wordt dit mogelijk weer opgepakt.

Wij hebben het gehele jaar door plaats voor nieuwe vrijwilligers. Wilt u 1x bij een activiteit meehelpen of vaker, neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Hoofddoel
Wijkbewoners ontmoeten elkaar en komen weer met elkaar in contact. Waarbij een openbare groene ontmoetplek het centrale middel kan zijn.

Voor 2015 hadden wij ons zelf als subdoel gesteld om met de activiteiten te starten. Zoals u in onze activiteiten lijst kunt zien is dit goed gelukt.  In 2016 hebben wij deze lijn verder voortgezet. Doordat wij minder vrijwilligers hebben is sinds 2017 het aantal activiteiten helaas wat afgenomen.

Activiteiten
Om vorm te geven aan de doelstellingen zullen gedurende het jaar diverse activiteiten worden georganiseerd. Om mensen met verschillende interesse te bereiken en zowel jong als oud te interesseren om mee te doen. De activiteiten worden aangekondigd in de digitale nieuwsbrief en hier op de website gepubliceerd. Onderaan de activiteiten pagina vind u een overzicht van activiteiten welke reeds door ons georganiseerd zijn.Wegens een tekort aan belangstelling en vrijwilligers zullen er de komende tijd geen nieuwe activiteiten plaatsvinden.
Heeft u zelf een goed idee voor een activiteit? Wilt u zelf een activiteit organiseren, neem dan contact met ons op, via het contactformulier.

Deelname aan activiteiten is geheel op eigen risico.
Kinderen onder de 14 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassenen deelnemen.

Blijf op de hoogte, doe mee en ontmoet.
Schrijf u in voor de digitale nieuwsbrief.